Blog van Vakantiehuis Frankenau

Vakantiehuis Frankenau blogt! Nieuws & activiteiten in omgeving Frankenau, Sauerland in Duitsland. Wat valt er te beleven in de buurt van het vakantiehuis?

Vrijdag 13 Oktober officiele opening Kellerwald Uhr

Fankenau. Es ist so weit, das Warten hat sich gelohnt. Am morgigen Freitag, 13. Oktober, wird die hessische Staatsministerin Priska Hinz am Sternberg bei Frankenau offiziell das neue Informationshaus KellerwaldUhr einweihen und eröffnen.

Ab Samstag können dann auch interessierte Besucher die KellerwaldUhr nutzen – die KellerwaldUhr ist zugleich ein Ort der Information und ein Treffpunkt für alle Altersgruppen.

6 en 7 Mai Maistadtfest Frankenberg

06-05-2107 t/m 07-05-2017 Maistadfest

Het Maistadtfest wordt elk jaar gehouden en wel in het eerste weekend van Mei. Er is op Zaterdag en Zondag in het winkelcentrum live muziek,dansgroepen, markt en ook is er een grote hoeveelheid aan      drink en eetgelegenheden. Tijdens de Maistadtfest zijn de winkels op die Zondag open.

Vrijdag 13-05 t/m Dinsdag 17-05 Traditioneller Pfingstmarkt in Frankenberg.

pinkstermarkt13-05-2016 t/m 17-05-2016 Traditioneller Pfingstmarkt in Frankenberg.

Deze pinkstermarkt in Frankenberg is een van de grootste Pinksterevenementen in combinatie met een grote kermis in Duitsland. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Zondag 6 Maart The Spirit of Ireland Willingen

Zondag 6 Maart The Spirit of Ireland In het bezoekerscentrum Am Hagen 10 in Willingen ( Upland )