Restaurants & Eetgelegenheden

Home >> Handige Adressen >> Restaurants & Eetgelegenheden

Gasthof Hessischer Hof

Gelegen aan de Riechstrasse 21 in Frankenau. Telefoon: 0049-(0)6455-215 Website: Hessischer Hof Gezellige eetgelegenheid en niet groot. Er kan gegeten worden in het cafe-gedeelte en in het zaalgedeelte. Gasthof Hessischer Hof heeft een zeer gevarieerde menukaart. Ruhetag (gesloten) op woensdag.

Gasthof Waldecker HofGasthof Waldecker Hof

Gelegen aan de Frankenbergerstrasse 1 in Frankenau. Telefoon: 0049-(0)6455-8958 De website van de Waldecker-hof: Waldecker hof Gezellige eetgelegenheid en niet groot. Er kan gegeten worden in het cafe-gedeelte en in het zaal-gedeelte. In het cafe-gedeelte staat een TV. Goed gevarieerde menukaart. Ruhetag (gesloten) op dinsdag.

Gaststaette StiehlGaststaette Stiehl

Gelegen aan de Korbacherstrasse 16 in Altenlotheim. Telefoon: 0049-(0)6455-233 Site: Gaststaette Stiehl email: Rudolf Stiehl Gezellige eetgelegenheid en niet te groot. Het geheel is gezellig aangekleed. Voor de rokers: ook in Duitsland is roken in de horeca verboden, maar in Gaststaette Stiehl heeft men een apart rook-gedeelte ingericht. In de zomermaanden is de Biergarten ook geopend. Het is een klein stukje rijden met de auto, maar ons advies is om ten minste eenmaal tijdens uw vakantie hier te gaan eten. De menukaart met prijzen van Gasthof Stiehl.

Gasthaus Zum ElsebachLandGasthaus Zum Elsebach

Gelegen in Schmittlotheim. Telefoon: 0049-(0)5635-312 Site: Gasthaus Zum Elsebach email: Zum elsebach Anders dan wat vele andere restaurants doen, namelijk alleen gerechten aanbieden, heeft Gasthaus Zum Elsebach zich hoofdzakelijk gericht op het aanbieden van complete menu’s. Zo zijn er algemene menu’s, vis menu’s, wildmenu’s, etc. En, zoals standaard in deze regio: prima kwaliteit, ruime keus en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Bij mooi weer kan er ook op het terras gegeten worden.     Caspars Cafestube

Caspar’s Cafestube

Adres: Waldeckerstrasse 4 in Frankenau. Telefoon: 0049-(0)6455-8786 Fax: 0049-(0)6455-1448 email: Baeckerei Caspar Baeckerei Caspar is een van de bakkerijen van Frankenau en heeft zijn zaak vergroot door er een gezellig eetgedeelte aan te bouwen waar men kan ontbijten.

Volg ons op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This