Winkels in de buurt

Home >> Handige Adressen >> Winkels in de buurt

De supers in Frankenberg

Men rijd Frankenberg binnen en bij de eerste stoplicht rechtdoor, dan tweede stoplicht rechtsaf weg vervolgen, dan mini rotonde rechtdoor en eerste weg rechts ziet men aan de rechterzijde de Lidl en aan de linkerzijde de Hercules drankenhal en daar naast de Hercules Bouwmarkt .
Als men bij de tweede stoplicht rechtdoor gaat en bij de derde stoplicht rechtsaf en over het spoor gaat ziet men aan de linkerzijde het grote winkelcentrum de Frankenberger Tor. Bij de volgende stoplicht linksaf, en na 150 meter links  naar het parkeerdek. Boven de  Frankenberger Tor is een grote parkeer plaats waar u de auto gratis kunt parkeren

Tuincentrum Frankenberg

Men rijd Frankenberg binnen en bij de tweede stoplicht rechts af. Bij volgende stoplicht rechtdoor en dan na ong.300 meter links zit een tuincentrum.

Centrum Frankenberg

Men rijd Frankenberg  binnen en bij tweede stoplicht rechtsaf vervolgens gelijk links parkeerplek op (achteraan parkeren gratis).

Aldi & drankenhallen

Men rijd Frankenberg binnen en bij eerste stoplicht rechts, vervolgens einde weg links afslaan en bij stoplicht rechtdoor en dan gelijkaan de rechterzijde parkeerplaats opdraaien zit de Aldi.

Volg ons op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This